19.8.10

VALORAT

Valorat. El primer que has de fer és reconèixer i fer ressaltar les qualitats i caracteristicas positives de la teva personalitat. Has de creure que ets una persona molt especial que mereix compartir la teva vida amb algú que et respecti, estimi i valori. Sigues autentica i mostrat com ets.
Perdona. Decideix perdonar a les persones que et van afectar, fent que construïssis una cuirassa emocional per protegir-te del dolor i la traició en una nova relacion. Omple’t d'amor i perdona, perquè puguis passar pàgina i guarir del teu cor.
Deixa d'esperar. Viu la teva vida amb entusiasme. No repeteixis els errors del passat. Aprèn alguna cosa de cada relació fallida que vas tenir i no repeteixis la mateixes actituds o comportaments del passat.
Irradia optimisme i entusiasme. Accepta la teva vida tal i com és, sol així podràs fer els petits canvis que et permetin tenir l'existència que desitges.
No permetis que la solitud et porti a involucrar-te en una relacion sense que existeixi amor veritable. Ets una persona molt especial i mereixes tenir una vida plena!
Deixa anar el passat, deixa de preocupar-te pel futur, viu el present, la vida és meravellosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada