21.1.09

EXISTEIXO


Si existeixo és perquè soc fruit de l’amor, és la nostra llavor de vida, cultivem-lo i a fem-lo créixer entre nosaltres !

PARAULES PER VOSALTRES


Paraules per vosaltres: són molts, molts records els que afloren dins meu, dibuixant-me un somriure a la cara quan intento reviure’ls i amb una sensació que només es descriu amb una paraula que al pensar amb vosaltres em transmeteu : PAU. Sí, és això el que sento ara, quan amb uns instants intento passar aquest anys per davant meu, recordant les vostres paraules, vivències, sommrius, plors..etc que no ofegaven ni pesaven, eren sempre fetes a mida, per donar, aconsellar, compartir,... i sense adonar-te, simplement amb elles, les paraules, sabíeu assenyalar el camí per on volíem anar. Recordo les vostres xerrades, rodejades de colors que ens alegraven aquells dies que potser no havien estat tot lo bonsque nosaltres volíem, situacions a vegades bones i d’altres no tant, però sempre compartides amb un somriure, aquella mà que sempre trobava per fer-me una carícia , aquells ulls i mirada còmplice que sense parlar em donaven força per seguir endavant !
I sé que em deixo moltes coses i molts moments que ara no tinc espai per escriure però que si tenen el seu espai dins del meu cor que és on estan i sempre estaran.
Sovint esborrem del nostre pensament paraules, moments, persones, llocs ... però una olor, una cançó, un gest o bé una situació te les retornen, són realitats oblidades en teu pensament, que ja no fan mal, o si? estan canviades, les veus i vius d'una altre manera, amb enyor.. amb decepció,...amb comprensió, ...amb alegria, ..... , però el que és cert és, que ets capaç de viure-les altre cop, tu amb tu mateixa i el temps i potser l'oblit ha fet que siguin diferents. Us estimo!!