19.1.09

Manu Guix - A cavall del vent

NO ÉS PER TU

MARTIN LUTHER KING


"Hemos aprendido a volar como los pájaros, a nadar como los peces; pero no hemos aprendido el sencillo arte de vivir como hermanos."

UN MUNDO


¿Podría existir un mundo? Donde el éxito a alcanzar, fueran las risas sobrepasando la adrenalina y dejando correr el tiempo sin tener la necesidad de alcanzarlo, simplemente dejando que te lleve a otro espacio,trasladando tus sentidos, como una perla hundiéndose en el mar.

REFLEXIONS


Si t’atures un segon i mires al teu voltant veus que tot canvia, en cada moment, en cada instant, res és inamovible. Però a nosaltres ens sembla que el que passa en les nostres vides i tot el que forma part d’ella, no té perquè fer-ho o no pot canviar. Inconscientment, ens aferrem al nostre propi ego, per no deixar que això canvií...por, inseguretat, egoisme, en una paraula: dolor. El nostre entorn i nosaltres estem canviant constantment, però el nostre “jo” no ens deixa veure la nostra pròpia maduració i el potencial que tenim dins per poder canviar les coses, per donar el pas i fer-ho. Ens creem un estat constant de molèstia en la nostra ment, debatent entre el que som, el que hem estat i el que volem ser, i és la diferència que hi ha entre la nostra realitat i la nostra percepció d’ella, la que ens crea aquests dubtes. Per sortir d’aquesta foscor cal que constantment ens avaluem a nosaltres mateixos, i no des del passat ni el futur, sinó des del mateix instant que estem vivint: el present. Les coses no canvien si un mateix no les canvia, hem d’aprendre a alliberar el nostre “jo” per passar per tots els canvis sense dolor. És la realitat en un mateix el que permet que ens realitzem, les coses no canviaran sinó canviem juntament amb elles. El canvi és la llei de l’univers.

UN SITIO MEJOR PARA ELLOS

LA FELICITAT

CRECEMOS


Crecemos o tenemos conciencia de nuestra propia evolución, porque contamos con un pasado. Los errores cometidos no son más que posibilidades de crecimiento; es en nuestros errores, en nuestros tropiezos, donde se encuentran todas las posibilidades de evolución; es de ellos de los que debemos aprender y tomarlos como punto de referencia vitales, porque es nuestra fuente de sabiduría más fiable, de aprendizaje, de evolución, de crecimiento"